top of page
Buscar
  • Foto del escritoresplaipremià

Batucoaching, un cap de setmana per l'Equip de Monis

[Article escrit per Guillem Tur]

El passat cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, l’Equip de Monitors del Centre d’Esplai Parroquial de Premià de Mar vam anar fins a l’Alberg Josep M. Batista i Roca del Masnou per endinsar-nos en el primer BatuCoaching del curs 2017-2018.


Per nosaltres, els monitors i monitores, el BatuCoaching és fer Esplai d’una manera diferent. Els monitors també gaudim fent activitats com fan els infants i joves cada dissabte a la tarda. Ens permet fer pinya entre tots nosaltres, fent activitats de lleure que ens fa conèixer-nos més com a persones, i sobretot, com a monitors/es.


La ‘Comissió de Batucoaching‘, formada per les companyes Maria Cancio, Aina Fibla, Mar Martínez, Maria Vidal i jo, en Guillem Tur, es va reunir en diverses ocasions durant l’anterior setmana, per preparar unes activitats sorprenents per a tots els altres companys i companyes. Durant el dissabte a la nit, vam poder participar d’unes activitats que fomentaven el treball en equip, com ara fer teatre improvisat a partir de tres temàtiques que no tenien res a veure; el conegut “Tot s’hi val” però amb una modalitat diferent, on s’havia d’endevinar anècdotes de tots els monitors i monitores.


Per últim, la gran sorpresa, que ningú s’esperava, va ser un Scape Room: una sala transformada en una oficina de policia, plena de proves i un cas per resoldre. L’objectiu d’aquesta darrera activitat era ajudar al cos de policia a resoldre una desaparició que havia succeït en la Serra de Marina (un centre d’interès fictici), tot mitjançant el treball en equip entre els participants.


El matí de diumenge, la nostra companya Sonia, ens va ensenyar, per fi, la cançó del 45è aniversari de l’Esplai, i tothom la vam cantar; fins i tot vam crear-ne una coreografia. Seguidament, ens va fer una formació de danses i cançons d’Esplai per tal de renovar les que ja coneixem.


Un cop acabat el cap de setmana de BatuCoaching i després d’arribar a casa, tots ens adonem que aquests caps de setmana ens són imprescindibles, ja que els monitors/es de l’Esplai estem constantment treballant en equip, i que ens hem de respectar i fer una suma de tots els coneixements i opinions.


L’activitat del BatuCoaching és un espai que els diferents Equips de Monitors/es del CEP Premià de Mar tenim ben integrat; com recordareu, a mitjans del curs passat en vam celebrar un altre.



8 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page